Pożar w rodzinnym domu dziecka w Zakopanem

Pożar w rodzinnym domu dziecka w Zakopanem

TVN24/x-news

Tatrzańska Fundacja Pomocy Społecznej apeluje o pomoc rodzinie Filarów.

Ponad 30 wychowanków tego domu osiągnęło w tej rodzinie pełnoletniość i założyło własne rodziny. Miało tam dobry przykład życia rodzinnego i miłości rodzinnej. Tatrzańska Fundacja Pomocy Społecznej w Zakopanem zwraca się do instytucji, organizacji społecznych i ludzi dobrej woli z apelem o pomoc w szybkim odbudowaniu Domu i umożliwieniu mieszkającym tam dzieciom powrotu do życia w rodzinie, jeszcze w tym lub następnym miesiącu.

Każdy kto może i chce, może wpłacać pieniądze na konto fundacji:

PBS O Zakopane 02 8821 0009 0000 0004 0224 0001

z dopiskiem „RODZINNY DOM DZIECKA"

Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /usr/home/tfps/domains/fundacja-zakopane.pl/public_html/templates/fundacja3/html/modules.php on line 36 Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /usr/home/tfps/domains/fundacja-zakopane.pl/public_html/templates/fundacja3/html/modules.php on line 36 Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /usr/home/tfps/domains/fundacja-zakopane.pl/public_html/templates/fundacja3/html/modules.php on line 36 Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /usr/home/tfps/domains/fundacja-zakopane.pl/public_html/templates/fundacja3/html/modules.php on line 36

Odwiedza nas 6 gości oraz 0 użytkowników.